П'ятниця, 31 березня 2023p.

Кінотеатри

• Сторінка:
  • 1

ТЕМА: "От сумы да тюрьмы не зарекайся"

"От сумы да тюрьмы не зарекайся" 10 року, 9 міс. тому #67

Доброго дня шановні форумчани. Одного суботнього дня до помешкання звичайної Чернівецької пенсіонерки завітав кур'єр, якій приніс їй "радісну звістку" - Постанову про арешт її однокімнатної квартири (звісно з усіма печатками та підписами поважних посадових осіб Першотравневого відділу ДВС). Наступного понеділка збентежена громадянка подалася до РВ ДВС з метою з'ясувати обставини. Представники влади зустріли її з "найщирішими побажаннями" чітко вказавши старенькій, що вже незабаром вона поповнить ряди безхатченків, пояснивши свої дії чітким дотриманням норми закону. У постанові йдеться (згідно відповіді ЧК ОБТІ), що старенька володіє, як мінімум трьома об'єктами нерухомості, кожен з них в десятки разів дорожче за однокімнатну квартиру в якій зареєстрована та мешкає "злісна порушниця". Довго та безрезультатно пояснювала пенсіонерка, що про зазначені у постанові адреси вона перший раз чує, що в графі "боржник", зазначена зовсім невідома їй адреса. Непохитні, спортивні хлопці з виконавчої служби "трясли пеперями", перед її обличчям та наполягали, що старенька просто не знає (або приховує) що має нерухоме майно. В кінці кінців старенька погодилась на "відчайдушний крок" мовляв забирайте все що на мені записано, - це й будинок в іншому районі міста й квартира в іншому будинку, тільки залишіть мені мої однокімнатні "хороми" на дев'ятому поверсі приславутої "панельки". Посадові особи з РВ ДВС не намагалися і не мали змоги пояснити причину своїх дій тому, що не могли в загалі знайти папку з документами по цій справі (шукаючи документи, про їх місце знаходження вони дізнавались за допомогою стільникового зв'язку у співробітника який знаходився у відпустці і залишив їх на вікні). Не дізнавшись правди старенька побіліла та почимчикувала до швидкої де в аптеці понюхала нашатирю та проковтнула жменю валідолу. Вже через годину я завіз її до районної прокуратури де вона пояснила безвихідь ситуації та розповіла про накладення арешту на її майно з невідомих їй причин. Дізнавшись про бажання пенсіонерки написати заяву з проханням допомогти з встановленням істини та припинення беззаконня, представник органу який зобов'язаний контролювати дотримання законності органами державної влади зробила декілька дзвінків, і вже через п'ять хвилин все стало ясно - "Банальна помилка, спів падіння і все таке". Все би нічого але вже дуже скоро пенсіонерка отримала ще одного листа вже з ГУ Юстиції в Чернівецькій області в якому йдеться про те що Першотравневим відділом ДВС проводиться провадження про стягнення коштів з пенсіонерки на її же користь, (тобто її майно арештовують щоб стягнути кошти на її же користь). В листі пафосно зазначено, що громадянин має право оскаржити рішення виключно в судовому порядку. Чому я це все написав? Тому, що людина яка попала в епіцентр описаних подій в любий момент готова викинутися з вікна дев'ятого поверху, тому що декілька днів тому вона поховала тата, тому що вона немає жодної звістки що до попередніх обставин, вона не знає чи відбувались взагалі і коли судові засідання і їх рішення, не отримувала повісток чи запрошень, не знайома з будь якими матеріалами чи особами з цього питання, вона нічогісінько не знає про нерухоме майно яке (за твердженням представників влади) є її власністю, вона ніколи не чула адреси й прізвища вказані у вищеописаних документах, пропрацювавши все життя на радянську промисловість пенсіонерка мала надію залишити у спадок однокімнатну квартиру трьом внучкам, які вже сьогодні впевнено планують, ні в якому разі не жити в цій державі. Тому що отримавши пенсію у 800 грн, вона витрачає половину з них на ліки, і як левова частина пенсіонерів вона несе ті копійки в касу за комуналку, а судові позови та адвокати запхають її у боргову яму, яка обернеться тим самим арештом тої самої квартири в панельці але чомусь не тих вказаних у документах ЧК БТІ маєтків. Тому що я прекрасно розумію, що коли "браві хлопці" прийдуть описувати майно старенької, вони спровокують ситуацію при якій їм на допомогу прийдеться викликати автобус спецназу, і в кінці виявиться що старенька ще й нанесе їм тяжкі тілесні ушкодження і проведе залишок життя в колонії ОР. Тому що я просто її син, який служив, працював, маю дві вищі освіти, зобов'язаний підняти дітей, але в своєму 41 річному віці я такий же безпорадний проти державної, корупційної машини, яку всі ми будуємо, тому що той хто припустився помилки у складанні доленосних документів ні коли не признає її, тому що службова догана вище ніж якась людина-муряха, а присяга держ. службовця (я знаю її на зубок) вони її забули як тільки отримали посвідчення (маю на увазі тільки конкретних осіб) . Тому, що впевнений - тільки розголос цієї теми може призвести до встановлення істини. Тому, що сьогодні я рятую не ту нещасну панельку а мати яка скорочує своє життя приймаючи десятки таблеток на день, тому що не без причини не маю віри в органи держвлади. Тому, що ця тема може стати комусь у пригоді і завтра любий з нас може стати чиїмось "однофамільцем" і пані/пан з БТІ за допомогою системного пошуковика та їхньої неймовірної зайнятості напишуть папірець за яким Ви можете стати злочинцем. Перший раз у житті я прошу допомоги у громади, підкажіть як діяти далі, кому ще написати листа, представлю всі документи, і інформацію яка є в наявності.
P.S. Я не придаю цьому зверненню жодного політичного забарвлення, не зважаючи на відчай, використовуючи різні узагальнюючи терміни маю на увазі тільки конкретних виконавців.
Мої координати
Павлюк Олександр Вікторович
№ моб. тел.066 268 70 80 № дом. тел. 4 42 46

Re: "От сумы да тюрьмы не зарекайся" 10 року, 9 міс. тому #68

• Чигивара
  • Поза сайтом
  • Новачок
  • Постів: 11
  • Репутація: 3

Re: "От сумы да тюрьмы не зарекайся" 10 року, 8 міс. тому #71

Дякую форуму «Буковинської правди» та форумам з гучними назвами, модератори яких по сьогодні думають чи друкувати мою тему. Дякую особам які допомогли але побажали залишитись невідомими та невідомим які пропонували допомогу за певну суму. Адвокатськім фірмам та простим громадянам, всім хто відгукнувся (14 осіб). На сьогодні маю на руках постанову про зняття арешту з нерух./рух. майна. Таким чином ми допомогли ще двом власникам чиє майно було арештовано попутно.
Дякую, до побачення.
Тема закрита.

Re: "От сумы да тюрьмы не зарекайся" 10 року, 8 міс. тому #72

• Чигивара
  • Поза сайтом
  • Новачок
  • Постів: 11
  • Репутація: 3
Удачи...

I really liked your article.Really looking forward to read more. Want more. Herrion 6 року, 3 міс. тому #431

• Katelynnpa
  • Поза сайтом
  • Новачок
  • Постів: 1
  • Репутація: 0
I really liked your article.Really looking forward to read more. Want more. e2te08uc.tumblr.com/ - Gianotti

Hi,I would like to start your dance class?? Dimaria 6 року, 3 міс. тому #432

• JennineDob
  • Поза сайтом
  • Новачок
  • Постів: 5
Hi,I would like to start your dance class?? 4645ya4l.tumblr.com/ - Braucks

Hey there! Do you know if they make any plugins to Georgina 6 року, 3 міс. тому #433

• JennineDob
  • Поза сайтом
  • Новачок
Hey there! Do you know if they make any plugins to 4645ya4l.tumblr.com/ - Duguay

Thanks for the post.Really thank you! Will read on... Ezekiel 6 року, 3 міс. тому #434

• JennineDob
  • Поза сайтом
  • Новачок
Thanks for the post.Really thank you! Will read on... 4645ya4l.tumblr.com/ - Girling

I really enjoy the article.Really looking forward to read more. Much obliged. Jonell 6 року, 3 міс. тому #435

• JennineDob
  • Поза сайтом
  • Новачок
I really enjoy the article.Really looking forward to read more. Much obliged. 4645ya4l.tumblr.com/ - Zabinski

What's up Jackson, if you are a new internet user then you have to visit daily this web site and read the updated content at at this place. Mendosa 6 року, 3 міс. тому #436

• JennineDob
  • Поза сайтом
  • Новачок
What's up Jackson, if you are a new internet user then you have to visit daily this web site and read the updated content at at this place. 4645ya4l.tumblr.com/ - Romo

Thanks so much for the forum.Really thank you! Much obliged. Hickethier 6 року, 2 міс. тому #437

• Jesicasash
  • Поза сайтом
  • Новачок
Thanks so much for the forum.Really thank you! Much obliged. n7sh3cas.tumblr.com/ - Krupka

I appreciate you sharing this article post.Really thank you! Keep writing. Turbacuski 5 року, 11 міс. тому #441

• Antoineet
  • Поза сайтом
  • Новачок
I appreciate you sharing this article post.Really thank you! Keep writing. Fullam
  • Сторінка:
  • 1

Загрузка...

*
*
*
*
*

* Поле обов'язково для заповнення